Een maand vol verrassingen ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
Bekijk de webversie
 
 
   
   
 
   
 
   
[  Woonkamer | Slaapkamer | Keuken | Badkamer | Werkkamer | Kinderkamer ]
 
 
 
 
 
 
 
 
Het is bijna Woontober!
 
 
Geen beter moment om Villa ArenA te bezoeken dan tijdens Woontober. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, plan een gratis interieuradvies in, profiteer van leuke acties, doe mee met een workshop en ontvang stylingtips tijdens één van de live presentaties. En dat is nog niet alles: doe jij in de oktober weekenden een aankoop* bij één van onze woonwinkels, dan ontvang je een leuk cadeautje én 2 uur gratis parkeren!
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 


Kinderen

Natuurlijk zorgen we ook voor kinderplezier tijdens Woontober. Er is niet alleen elke zaterdag en zondag én in de herfstvakantie gratis kinderopvang, maar we hebben ook leuke meet&greets.
 
 
 
 


Workshop

Armbreien is hartstikke hip! Op 31 oktober kun je in Villa ArenA meedoen aan een workshop XXL armbreien. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een supermooi woonplaid.
 
 
 
  Zien we je in oktober?  
 
 
 
 
  Volg ons ook op Social Media  
 
   
 
   
 
  Pinterest  
 
   
 
   
✔️ Gratis interieuradvies ✔️ Gratis kinderopvang ✔️ 5 restaurants
 
 
De Entree 1, 1101 BH Amsterdam
villaarena.nl
 
 
Klik hier om in de toekomst geen berichten meer te ontvangen.